05 May 2007

kevadpühad koos sõpradega

1. mail oli küla vilgast tegevust ja saginat täis. Meile tulid külla vanad sõbrad Tartust Leo-klubist ja tõid kaasa oma sõbrad Saksamaalt ning uue Leo-klubi rahva. Tõmbenumbriks küla tutvustamisel oli paadisild. Suure tähelepanu osaliseks sai ka punase maja akvaarium. Nalja, naeru ja lõbusat melu jagus terveks päevaks.

Toimkond- Martin ja Leena- oli tasemel ja nii sai seljanka valmis ning 32 leo`d ja skandinaavia maja rahvas võis suppi nautima asuda. See käis põhimõttel, et otsi kohta kus sa saad... No igatahes said kõik 40 hinge söönuks. kui oli joonistatud, söödud ja tubast jagpalli mängitud, hüljati punane maja ja mindi päris jalgpalli mängima. Maarja Küla ja jalgpall on aegade algusest lahutamatud olnud ju! Mäng oli vägev ja pall käis ära ka puude ladvus.

Pärast jalkat ootas saun ja skandinnavia majas oli ootamas tee, kohv ja kringel. Aga nagu ikka - kord iga pidu saab otsa. Nii seegi kord oli märkamatult kättejõudnud õhtu ja külad sättisid end kojuminekule. Lahkumiskallistused ja kinnitused peagi jälle kohtumiseks jäid küla elanikele lohutuseks.

Tiina

No comments: