30 December 2009

Sportlik aastalõpp Pühajärve Spa&Puhkekeskuses

Meil juhtus selline tore asi, et saime hr. Sibulalt kingituseks kinkekaardi väärtuses 300EEK Pühajärve Spa&Puhkekeskusesse. Ühiselt otsustasime, et aasta lõppu sobiks kõige paremini üks sportlik üritus. Juba varakult leppisime sealse bowlingusaaliga kokku, et tuleme 30.detsember nende juurde bowlima. Aga ilmataadiga unustasime kahjuks kokkuleppe sõlmida. Nii juhtuski, et ilm oli külm ning tuisune ja väga lumine.
Kui me olime bussid komplekteerinud ning juba valmis väljasõitma, siis üks bussidest ei käivitunud. Aga egas sõit veel sõitmata ei jäänud - streikiv buss tõmmati käima. Teeolud lubasid sõita ainult kiirusega kuni 70 km/h. Nõnda juhtuski, et kui me ükskord kohale jõudsime, pidime klassikat kohandama enda järgi: "Kui Maarja Küla rahvas bowlingusse jõudis, oli pea pool nende mänguajast juba kulunud..."
Kiirelt vahetasime oma jalanõud bowlingu-papude vastu, nimed kirja ja mäng võiski alata. Eks meid valdas kahjutunne liig lühikeseks jäänud ajast, aga võitis sport ja bowling. Parem natuke rõõmu ja nalja, kui mitte üldse! Koduteel käis veel elav arutelu visketabavuste ja punktisummade üle. Ja aprillis tuleb jälle uus bowlingumäng, sedakorda juba traditsiooniline bowling koos Tartu Toome klubi lions-naistega. Ootame juba nii väga! :)

Siin ka mõned pildid meie seekordsest bowlimisest:
Kõik on välkturniiriks valmis.

Kohtadele, valmis...Strike! :)

1 comment:

Tiinake said...

Ly rekordsumma jäi ka seekord löömata