19 December 2009

lõputööde kaitsmine ning lõpupidu

16.12.2009 oli meil külas tähtis päev - Räpina Aianduskooli aiandus- ja kodumajanduse õppegrupi III kursuse õpilased kaitsesid oma lõputöid. Tähtis päev oli see meile kõigile – jätkavad ju meie noored Räpinas õpinguid veel kahel kursusel. Aga see detsembrikuu päev jääb kindlasti kauaks meelde Hannesele, Annelile, Martinile, Sergeile, Angelile, Jaanile, Indrekule, Maiule, Marile ja Maeroldile, kes sel päeval komisjoni ees seni õpitut esitlesid. Eesmärgiks ikka ihaldatud lõputunnistus, mis kõigi jaoks suur tunnustus tehtud töö ja nähtud vaeva eest.

Tööde teemad olid sellised:

* Hannes, Anneli ja Martin - punutised erinevatest materjalidest;

Hannes näitab enda tehtud pilliroost pildiraami

* Sergei, Angel ja Jaan - riiul (puutöö);

Sergei annab aru, kuidas see riiul ikkagi riiuliks sai :)

* Indrek - peiulille kasvatamine, tegi oma esitluse arvutis, kuna talvel ei ole võimalik näidata reaalset külvamis-, istutamis- ja hooldamistööd;

* Maiu, Mari ja Maerold - kudumine (Maiu ja Maerold kudusid seinavaiba ja Mari linikute komplekti).

Maiu ja Maerold esitlevad hindamiskomisjonile oma uhkeid vaipu


Komisjon hindas kõiki nimetatuid lõputunnistuse vääriliseks. Annelil tuleb küll veel mõned tunnis paaris paaris aines kaasa teha, sest teda kimbutasid terviseprobleemid. Aga lõputöö sai temalgi kaitstud ning juba kos järgmise kursusega saab kätte ka tema oma tunnistuse :)

Ülejäänutele anti tunnistused kätte 18.12.2009 toimunud pidulikul aktused Räpina Aianduskoolis.

Lõpetajate nimel said sõna Angel ja Indrek.

Meeles peeti ja tänati ka õpetajaid, kes mingil põhjusel ei saanud olla kooli lõpuni koos meie noortega. Tiia, Udo, Mart said sama suure tänu osaliseks kui praegused õpetajad.

Kui kõik sõnad olid võetud, tunnistused jagatud, lilled kingitud ja pildid tehtud, ootas lõpetajaid väike bankett, kus osalesid ka kohale tulnud vanemad, sõbrad ja teised külalised.

Palju-palju õnne tublidele lõpetajatele ning nende õpetajatele :)



2 comments:

Tiinake said...

Kuna Tiinakesel oli lõputööde kaitsmisega ühel päeval sünnipäev, siis võite 3 korda arvata, kellele kinkisid nii mõnetki lõpetajad oma toredad ja ilusad tööd...:)

Tiinake said...

Kas kõik said aru, et Tiina on Lõuna-Eestist ja ei oska korralikult eesti kirjakeelt